Radno mjesto
Broj oglasa: 2759693
Lokacija: BALE-VALLE
Županija: ISTARSKA
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Broj radnih mjesta: 2
Smještaj: Zajednički smještaj
Poslodavac
Poslodavac: MENEGHETTI d.o.o.
Kontakt:
- Email: hr@meneghetti.hr
Posloprimac
Razina obrazovanja:
- Srednja škola do 3 godine
- Srednja škola 4 godine
Potrebna vozačka dozvola:
- Nije potrebna vozačka dozvola
Radno iskustvo:
- Godine: 3
Ostale informacije
Opis poslova:
- U suradnji sa glavnim kuharom organizira, rukovodi i nadzire rad svih zaposlenika kuhinje
- Kontrola kvalitete pripremljene hrane, nadgledanje svih faza rada kuhanja
- Glavnom kuharu predlaže nove proizvode i ideje u svrhu povećanja efikasnosti poslovanja i kvalitete proizvoda
- Preuzima poslove glavnog kuhara u njegovom odsustvu
- Vodi brigu o dobroj koordinaciji kuhinje, restorana i recepcije
- Osigurava visoku razinu usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
- Prati nove trendove u pripremi i prezentaciji hrane te radi na osobnom usavršavanju u struci
- Nadgleda, ocjenjuje i obučava osoblje u kuhinji
- Sudjeluje u izradi rasporeda poslova i dužnosti zaposlenika u kuhinji
- Kreira sezonski meni za sve prodajne centre odjela hrane i pića
- Osmišljava ponude jela i priprema normative jela za nove recepte
- Priprema jela po utvrđenim normativima
- Obavlja pripremne kuharske radnje
- Izdaje gotova jela prema narudžbi
- Izrađivanje potrebnih evidencija i izvješća, nadgledanje i vršenje inventure
- Vodi brigu o pridržavanju svih propisa za skladištenje namirnica i održavanju higijenskih standarda i standarda kvalitete
- Aktivno sudjelovanje u provođenju programa zaštite na radu i HACCP-u
- Pomaže u provedbi analize kuhinjskog osoblja te u dizajniranju i implementiranju trening programa kako bi se zadovoljile potrebe
- Obavlja i druge poslove po potrebi i nalogu voditelja hrane i pića
Od kandidata/kandidatkinja se traži:
- Odgovoran za adekvatnu opremljenost kuhinje namirnicama
- Odgovara za pravovremeno i kvalitetno izvršavanje poslova i zadataka iz svog djelokruga rada
- Pravilno, savjesno i racionalno korištenje opreme, uređaja i materijala
- Postupanje u skladu s pravilima struke
- Čuvanje profesionalne i poslovne tajne
- Pridržavanje propisa iz zaštite na radu i protupožarne zaštite
- Pridržavanje higijensko – sanitarnih propisa i HACCP-a
- Odgovoran za uredno i pravovremeno obavljanje poslova u kuhinji
- Dužan je nositi službenu odjeću i uniformu u vrijeme i na način koji je odredio poslodavac
- posjedovanje vozačke dozvole B kategorije -po potrebi korištenje električnog vozila